A është Forx Trading Mirë Për Fillestar?

Imagjinoni që duke zbatuar treguesin Forex Eye 10 në praktikë, ju do të dini saktësisht pikat e hyrjes në treg me përfitimin maksimal. Derisa të humbni 100 dollarë, ju mund të humbni sistematikisht kapitalin tuaj me saktësisht%, gjë që ju lejon të humbni të gjithë kapitalin tuaj, këshillohet të mbani mend. Niveli 2, i cili kërkon miratim shtesë, lejon thirrjet e gjata dhe vendosjet e gjata. Me kaq shumë tregje në dispozicion për të tregtuar, çdo investitor i cili është gjithashtu një pasues i besimit islamik mund të pyesë se cilat pasuri konsiderohen hallall dhe cilat janë haram. Sigurisht, pasuesit e besimit islam janë të aftë për të parë më mirë situatën e tyre financiare (dhe ndryshe), duke respektuar ende bazat e financave islamike. Ndryshe nga Këshilltarët e Ekspertëve, Scripts nuk janë të drejtuar tik-tak dhe nuk kanë qasje në funksionet tregues. Këshilltarët nuk mund t’ju informojnë vetëm për mundësinë për të hyrë në tregti, por gjithashtu për të bërë marrëveshje automatikisht në llogarinë tregtare dhe t’i drejtoni ato në serverin tregtar.

Të gjitha mjetet dhe burimet e nevojshme tregtare janë në dispozicion për të lejuar tregtarët të kryejnë hulumtime dhe analiza, të hyjnë dhe të dalin nga tregtia dhe madje të përdorin softuer të automatizuar të tregtimit të palëve të treta (Këshilltarët e Ekspertëve ose EA). Kjo gjithashtu do të thotë se tregu Forex është shumë i paqëndrueshëm, duke krijuar shumë mundësi për tregtarët që të bëjnë një fitim si në lëvizjet pozitive dhe negative të palëve të monedhës. Është e rëndësishme të merrni kohën tuaj dhe të mësoni të tregtoni siç duhet para se të kryeni kapital. Ju gjithashtu duhet të njiheni me vetë platformën, zgjidhja më e mirë është të krijoni një llogari demo dhe të mësoni prej saj. Jo vetëm që platforma ofron mjetet më të mira analitike në treg, por ajo gjithashtu partneritet me mijëra ndërmjetës dhe ofron mjete të shkëlqyera për tregtarët e rinj, të tilla si llogaritë demo dhe tregtia e kopjimit. Me fjalë të tjera, një ndërmjetës Forex është një ndërmjetës që vepron si një lloj ure midis një klienti me pakicë dhe një platforme tregtare. Këshilltar ekspert është një sistem tregtar mekanik (MTS) i lidhur deri në komplote të caktuara. MQL4 ju lejon të krijoni EA tuaj (Këshilltar i Ekspertëve) dhe automatizoni tregtimin tuaj bazuar në strategjinë tuaj të programuar.

Platforma lejon që porositë të vendosen në mënyra të ndryshme, duke përfshirë tregtimin drejtpërdrejt nga grafikët. Platforma ka një funksion “Ndihmë” të integruar kështu që ju mund të merrni përgjigje për pyetjet më të zakonshme direkt nga vetë programi, kështu që të përqendroheni në gjërat e rëndësishme – tregtimin. Softueri MetaTrader 4 Broker ofron një koleksion mbresëlënës të mjeteve analitike. Me arsenalin tregtare FXCC MT4 në dispozicionin tuaj, të gjithë energjitë tuaja mund të kanalizohen në zbatimin e strategjive tuaja tregtare, të sigurta në njohurinë që suporti i mjeteve në MT4 ka për t’ju mbështetur. Kjo është veçanërisht e rëndësishme nëse jeni i ri në përdorimin e burimeve në internet për përpjekjet tuaja të tregtimit të misrit. Kur programoni një strategji të veçantë ose EA në MQL4, përdoruesit mund të tërheqin nga bibliotekat e kodit të tyre dhe t’i shtojnë këto funksione të ruajtura te robotët e tyre të rinj të tregtimit. Për shembull, ju doni të fitoni para duke menduar se Peso meksikane do të fitojë 5% gjatë vitit të ardhshëm, kështu që ju doni të blini Pesos tani dhe pastaj t’i ktheni ato përsëri në dollarë amerikanë në një vit për një fitim 5%. Ky shembull i thjeshtë është arsyeja pse shumë njerëz tregtojnë monedha për shkak të thjeshtësisë së tregtimit.

Pra, nëse mendoni se monedha bazë në një palë mund të forcohet kundrejt monedhës së kuotës, mund ta blini çiftin (duke shkuar gjatë). Për shembull, ju mund të provoni lloje të ndryshme të mesatares së lëvizjes. Siç mund ta shihni, të gjitha të dhënat e reja dolën të shënuara me ngjyrë të gjelbër, gjë që tregon vlera pozitive, përveç kësaj, ato janë më të larta se parashikimet. Bibliotekat janë baza e të dhënave të funksioneve të përdoruesit ku janë ruajtur blloqet e përdorura shpesh të kodit MQL4. Duke përdorur MQL4 ju mund të krijoni bibliotekën tuaj të indikatorëve me porosi, skriptet dhe bazën e të dhënave të funksioneve. Prandaj është thelbësore që tregtarët rishtar të kuptojnë se si levave mund të punojnë, si për dhe kundër tyre. Ashtu si me çdo transaksion financiar, siguria e informacionit që transmetohet është me rëndësi thelbësore. Ata pretendojnë ta arrijnë këtë duke dërguar deri në 3 sinjale çdo ditë. Interestingshtë interesante që ky lloj ndërmjetësi ofron mundësinë e anonimitetit, kështu që ata janë më të sigurt dhe më tërheqës për investitorët që duan të tregtojnë me porosi më agresive dhe vëllime të mëdha financiare.

Nëse dëshironi të lexoni më shumë rreth Tregtimi i lajmeve në Forex vizitoni faqen tonë të internetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top